XJCM mérek Ngangkat kabel crane

Pedaran pondok:

Desain XJCM sareng ngahasilkeun mesin kabel gancang -angkat ngangkat kabel gancang. Éta cocog pikeun listrik listrik konstruksi garis tegangan tinggi.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

XJCM ngangkat kabel derek modél KZ-31 pitur

1. ledakan utama pigura anu narilep sareng teleskopis, anu tiasa ngawujudkeun 360 ayun pinuh sareng pameuntasan gancang. Jangkungna tiasa disaluyukeun sewenang-wenang pikeun minuhan kaayaan damel anu béda.

2. Séred - mékanisme leumpang ngahémat biaya, operasi jarak jauh, visi anu aman sareng dipercaya, gampang diajar.

3. Situs kadatangan parangkat tiasa réngsé dina 10 menit.

2.1
2.8

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali