XJCM mérek Self Loading sareng Unloading Sanitasi Treuk

Pedaran pondok:

XJCM ngahasilkeun XJF5160HWC Self Loading sareng Unloading Sanitasi Treuk pikeun konsumén


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Taun 2018, mobil sanitasi anu munggaran diluncurkeun di perusahaan XJCM. detilna sapertos kieu:

Kategori

Barang

Ngahijikeun

Parameter

Parameter dimensi

Panjangna sakabéh

mm

7700

Sakabéh lébar

mm

2400

Jangkungna Gancang

mm

3500

Basis roda

mm

4700

Basis roda hareup

mm

1820

Basis roda hareup

mm

1750

Parameter beurat

Beurat sakabéh

Kg

15800

Parameter perjalanan

Laju ngumbara Kacepetan Max

Km / jam

90

Ngarobih radius Mnt. Ngarobah radius

m

8

Mnt. Clearance taneuh

mm

230

Parameter klasis

Modél classis Dongfeng EQ5161TZZKJ
Modél mesin YC4E160-42
Kakuatan mesin 118
kapasitas kabin supir 3
Standar émisi Euro4

Parameter damel

Bentang outrigger kaayaan damel (m) 4830
Volume awak ember (m3) 0,5
Ember Max. Radius gawe (m) 6.2
Sudut Puteran Ember (m) Tuluyan 360º
1
BR1A1883

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali