XJCM 80 ton derek mobile kanggo diical

Pedaran pondok:

RT 80 derek gaduh lalu lintas-kamampuan anu hadé, kinerja anu dinamis sareng mobilitas, sareng tiasa beroperasi di unggal arah sareng perjalanan bari angkat bari teu nganggo kapal terbang. Produkna seueur dianggo dina operasi ngangkat beurat, mindahkeun jarak pondok, operasi angkat situs sempit pikeun situs konstruksi.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Fitur derek RT80 sapertos kieu:

setir roda hareup, setir opat roda sareng setir yuyu, drive sadaya-roda, kinerja luar jalan, cocog pikeun perjalanan luar-jalan.

Gandar nyoko kana merek Jérman KESSLER, kalayan konci diferensial as.

Kotak gear nyoko kana mérek ZF.

Sistem marake ngadopsi mérek Amérika Mico.

Kategori

Barang

Unit

Parameter

 

Ukuran Diménsi

Parameter

Panjangna sakabéh mm 15000
Sakabéh lébar mm 3350
Jangkungna Gancang mm 3800
Dasar gandar mm 4650
Tapak mm 2520

Parameter beurat

Beurat maot dina kaayaan perjalanan Kg 55670
Beban as As hareup Kg 27310
As tukang Kg 28360

Parameter Kakuatan

Kaluaran dipeunteun mesin Kw (r / mnt) 228/2100
Mesin dipeunteun torsi Nm (r / mnt) 1200/1400

Parameter Wisata

Laju ngumbara Max. laju perjalanan Km / jam 35
Ngabuburit Radius Min. radius péngkolan mm 8000
Puterkeun radius dina ayunan méja ayunan mm 4680
Min. clearance taneuh mm 580
Sudut pendekatan ° 20
Angkat angkat ° 20
Jarak marake (dina 30km / jam) m ≤8.5
Max. kamampuan peunteun % 50
Max. noise luar nalika ngagancangkeun dB (A) 84

 

Radius (m)

 

Pinuh-manjangan outriggers, ayun 360 °

Dasar boom panjangna 12m

Panjang booming 16.25m

Panjang booming 20.5m

Panjang booming 26.875m

Panjang booming 37.5m

Pinuh-manjangkeun boom panjangna 46m

Angkat beban (kg)

Angkat beban (kg)

Angkat beban (kg)

Angkat beban (kg)

Angkat beban (kg)

Angkat beban (kg)

3

80000

 

 

 

 

 

3.5

80000

54000

 

 

 

 

4

74000

50000

 

 

 

 

4.5

68000

47000

 

 

 

 

5

60000

44000

32000

 

 

 

5.5

53000

41000

30000

 

 

 

6

45000

38000

28000

 

 

 

6.5

38000

32000

26800

 

 

 

7

33500

28000

25000

18100

13400

 

8

27000

22000

22500

16300

11900

 

9

 

18000

18300

14800

10700

 

10

 

15000

14500

13500

9700

 

11

 

12500

12400

11400

8800

 

12

 

 

10600

9800

8000

7000

14

 

 

8000

8500

6700

5800

16

 

 

 

6600

5700

5000

18

 

 

 

5300

4800

4200

20

 

 

 

4200

4100

3600

22

 

 

 

 

3500

3100

24

 

 

 

 

3000

2600

26

 

 

 

 

2600

2200

28

 

 

 

 

 

1900

30

 

 

 

 

 

1600

32

 

 

 

 

 

1300

34

 

 

 

 

 

1100

36

 

 

 

 

 

900

Meunteun

12

10

8

6

4

4

Baku Kait

Pikeun 80t

Pikeun 30t

Beurat cangkéng

814Kg

319kg

RT80-1
微信图片_20190107140716

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali