30 Ton Ngangkat mesin derek rupa bumi kasar

Pedaran pondok:

30 ton derek daratan kasar gaduh unggulan di jalan sareng kinerja dinamis anu saé. Téknologi roda opat roda, téknologi konéksi torsi hidrolik sareng téknologi jatah transmisi ageung pikeun ningkatkeun kinerja dinamis


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Perkenalan singget tina RT30

RT30 derrain rupa bumi kasar mangrupikeun jenis ledakan teleskopis sareng derek tipe ayunan anu ngumbara nganggo sasis tipe ban. Éta diwangun ku superstruktur sareng undercarriage. Suprastruktur mangrupikeun bagian angkat, diwangun ku ledakan teléskopis, jib, winch utama, aux. winch, mékanisme luffing, counterweight, tabel putar, sareng sajabana Undercarriage diwangun ku bagian gantung sareng jalan. Suprastruktur sareng handapeun mobil dihubungkeun ku bantalan bantosan.

RT30 méja parameter téknis utama dina kaayaan perjalanan

Kategori

Barang

Unit

Parameter

Diménsi garis besar Panjangna sakabéh

mm

11680

Sakabéh lébar

mm

3080

Jangkungna Gancang

mm

3690

Dasar gandar

mm

3600

Tirus tapak

mm

2560

Beurat

Beurat maot dina kaayaan perjalanan

Kg

27700

Beban as As hareup

Kg

14280

As tukang

Kg

13420

Kakuatan

Kaluaran dipeunteun mesin

Kw / (r / mnt)

169/2500

Mesin dipeunteun torsi

Nm (r / mnt)

900/1400

Wisata

Laju ngumbara Max. laju perjalanan

Km / jam

40

Min. laju perjalanan anu stabil

Km / jam

1

Ngarobih radius Min. radius péngkolan

m

5.1

Min. ngarobah radius pikeun sirah booming

m

9.25

Min. clearance taneuh

mm

400

Sudut pendekatan

°

21

Angkat angkat

°

21

Jarak marake (dina 30km / jam)

m

≤9

Max. Kamampuhan

%

55

Max. noise luar nalika ngagancangkeun

dB (A)

86

RT30 Main Parameter Téknis Utama dina Angkat Nagara

Kategori

Barang

Unit

Parameter

Angkat kinerja Max. total dipeunteun beban ngangkat

t

30

Min .. dipeunteun radius damel

m

3

Puterkeun radius dina ayunan méja ayunan

m

3.525

Max. momen momotan

Booming basa

KN.m

920

Pinuh manjangan booming

KN.m

560

Pinuh manjangan booming + Jib

KN.m

380

Bentang Outrigger Bujur

m

6.08

Gurat

m

6.5

Ngangkat jangkung Boom

m

9.6

Pinuh manjangan booming

m

27.9

Pinuh manjangkeun booming + Jib

m

36

Panjang booming Boom

m

9.18

Pinuh manjangan booming

m

27.78

Pinuh manjangkeun booming + Jib

m

35.1

Jib sudut offset

°

0、30

Laju digawé

Waktos Derricking Waktos naekeun booming

s

75

Booming turun waktos

s

75

Waktos teleskop Booming pinuh manjangkeun waktos

s

80

Booming pinuh retracting waktos

s

50

Maks. Kagancangan

r / mnt

2.0

Waktos teleskop Outrigger Balok Outrigger Ngalegaan sinkron

s

25

Retracting sinkron

s

15

Jack Outrigger Ngalegaan sinkron

s

25

Retracting sinkron

s

15

Laju angkat Winch utama (Teu aya beban)

m / mnt

85

Winx bantu (Teu aya beban)

m / mnt

90

4.2
4.3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali