XJCM mérek 130ton beurat kasar rupa bumi derek

Pedaran pondok:

RT 130 derek mobile konstruksi beurat dianggo dina operasi angkat beurat, transfer jarak pondok, operasi angkat situs sempit pikeun situs konstruksi, kebon minyak luar, gudang, buruan angkutan barang, basisir logistik sareng situs sanés.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Perusahaan XJCM tiasa nyayogikeun 10 ton -160 ton bango rupa bumi kasar pikeun klien s. RT kami derek mobile konstruksi beurat RT seueur dianggo dina operasi angkat beurat, transfer jarak pondok, operasi angkat situs sempit pikeun situs konstruksi, lapangan minyak luar, gudang, angkutan barang yard, basistics logistik jeung situs séjén.

Kategori

Barang

Unit

Nilai

Parameter dimensi garis gede

Panjangna sakabéh

mm

17350

lebar sakabéh

mm

3800

jangkungna sakabéh

mm

4160

Basis roda

mm

4900

Dasar kabayang

mm

2955

parameter beurat

Beurat nyetir tina sakabeh mesin

Kg

88660

Beban as As hareup

Kg

41740

As tukang

Kg

46920

parameter kakuatan

Kakuatan dipeunteun kaluaran

Kw / (r / mnt)

242/2100

Torsi maks. Dipeunteun

Nm (r / mnt)

1385 / 1000-1400

Parameter perjalanan

Kacepetan Max

Km / jam

35

radius péngkolan Mnt. Ngarobah radius

m

9.075

Puterkeun radius dina buntut puteran

m

5.4

Mnt. Clearance taneuh

mm

615

Sudut pendekatan

°

22

Juru angkat

°

20

Jarak marake (laju 30Km / h)

m

≤8.6

Max. Katerampilan

%

65

Maks. Noise Diluar Akselerasi

dB (A)

86.3

 

Kategori

Barang

Unit

Nilai

Pagelaran utama

Maks. Total dipeunteun angkat beban

t

130

Dipeunteun digawé

m

3

Max. Momen beban Booming basa

KN.m

5100

Pinuh-diperpanjang booming

KN.m

1650

Boom lengkep-ngalegaan + jib

KN.m

1156

Bentang Outrigger Bujur

m

8.7

Horisontal

m

8.35

Ngangkat jangkung Booming basa

m

13.7

Pinuh-diperpanjang booming

m

50

Boom lengkep-ngalegaan + jib

m

72

Panjang booming Booming basa

m

13.2

Pinuh-diperpanjang booming

m

50

Boom lengkep-ngalegaan + jib

m

72.5

Jib ningkatna sudut

°

0、15、30

Parameter laju damel

Boom Luffing Waktos Naék

s

100

Turun

s

80

Boom waktos teleskopis Panjangan pinuh

s

150

Ditarikna pinuh

s

150

Maks. Kagancangan

r / mnt

2

Outrigger waktos teleskopis Kapalang cakrawala Disambungkeun sakaligus

s

19

Singket ditarik

s

30

Tonggoy nangtung Disambungkeun sakaligus

s

30

Singket ditarik

s

45

Ngangkat speed tunggal tali (tali kawat dina lantai kaopat Winch utama Tanpa beban

m / mnt

85

Winx bantu Tanpa beban

m / mnt

85

RT130-png
2.2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali