XJCM merk 12 ton knuckle boom treuk derek

Pedaran pondok:

Runtuyan Jiufa QY tina crane treuk parantos nerapkeun téknologi kontrol komputer, BISA téknologi CAN, téknologi kontrol proporsional pilot hidrolik, téknologi shift-steplade variabel éléktronik, téknologi deteksi posisi setir opat roda sareng sistem monitoring gambar kaamanan, jst.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

XJCM ngadamel 10 ton dugi 120 ton derek derek, crane urang ngadopsi chassis merek terkenal. Taksi drive na taksi operator dipisahkeun. Kauntungannana bango nyaéta mobilitas anu saé, reliabilitas tinggi sareng layanan purna jual.

Kategori

Barang

Unit

Nilai

Diménsi

 

Panjangna sakabéh

mm

11985

Sakabéh lébar

mm

2500

Jangkungna Gancang

mm

3360

Dasar gandar

mm

4400

Tirus tapak

mm

1810 (Hareup) 1800 (Belakang)

gantung payun / gantung tukang

mm

1450/2190

tonjolan hareup / tonjolan tukang

mm

3255/690

 

Beurat

Beurat maot dina kaayaan perjalanan

Kg

15600

 Beurat curb

Kg

15405

Alex ngamuat As hareup

Kg

 

As tukang

Kg

 

Parameter kakuatan

Kaluaran dipeunteun mesin

Kw / (r / mnt)

118/2300

Mesin Max.torque

Nm (r / mnt)

550 / 1200-1900

Parameter perjalanan

Kacepetan Max

Km / jam

89

Puterkeun radius dina ayunan méja ayunan

m

2.53 / 2.13

Mnt. Clearance taneuh

mm

260

Sudut pendekatan

°

16

Angkat angkat

°

10

 

Kategori

Barang

Unit

Nilai

Parameter kinerja utama

Maks. Total dipeunteun angkat beban

t

12

Max. Radius damel

m

3

Maksimum momotan Booming basa

KN.m

475

Booming pinuh-ngalegaan

KN.m

171

Bentang Outrigger   Bujur

 

m

4,58

Gurat

m

5.6

Ngangkat jangkung Booming basa

m

10.4

Booming pinuh-ngalegaan

m

32

Boom lengkep + Jib

m

39

Panjang booming Booming basa

m

9.93

Booming pinuh-ngalegaan

m

31.23

Boom lengkep + Jib

m

38.23

Parameter laju damel

Waktos Luffing Ngangkat booming

s

68

Waktu turun

 

s

38

Waktos teleskop

 

Pinuh manjangkeun waktos

s

97

Pinuh waktos retracting

 

s

37

Maks. Kagancangan

r / mnt

2.5

Outriggers waktos teleskop Horisontal Ngalegaan sinkron

 

s

19

Undur

sinkron

 

s

14

Nangtung Ngalegaan sinkron

s

34

Retracting sinkron

s

16

Maks. Laju angkat (winch utama, teu aya beban)

m / mnt

95

Maks. Kagancangan kecepatan (winch tambahan, teu aya beban) 

 

m / mnt

95

1
新12吨汽车吊-2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali