Warta

  • XJCM brand 6X6  off-road truck mounted cranes delivered to Turkmenistan
    Pos waktos: Jan-27-2021

        Dina satengah taun ka pengker, Kalayan usaha sadaya padamelan XJCM, kami parantos ngalengkepan sadayana treuk anu dipasang crane pikeun proyek énergi di Turkmenistan. Ieu mangrupikeun desain énggal, tanding derek 6X6 Hongyan chassis. Crane langkung kuat. Dina Jan, 24,2021, Kami ngayakeun sim ...Maca deui »

  • 30 units XJCM brand  25 ton truck crane parts are ready
    Waktos Post: Nov-16-2020

    Pelanggan asing maréntahkeun 30 unit 25 ton XJCM derek treuk mérek sareng sasis Hong Yan dina Auguest, 2020. Pagawe XJCM sibuk sareng kerja keras pikeun mesen ieu. Ayeuna sadaya bagian parantos siap. Toko Asosiasi bakal sibuk ti ayeuna. Hong Yan chassis bodas XJCM treuk crane cab & nb ...Maca deui »

  • Welcome to Bauma CHINA 2020,XJCM booth number is E2.349
    Waktos Post: Nov-05-2020

    Bauma CHINA, paméran mesin konstruksi pangageungna di Asia, Ujang anjeun pikeun minuhan kakuatan pabrik CHINA ka dunya! 24 -27 Nopémber 2020 XJCM bakal pendak sareng anjeun di Shanghai New International Expo Center, stan No E2.349     Maca deui »

  • New persistence new opportunity new beginning
    Pos waktos: Okt-10-2020

    Xuzhou Jiufa Konstruksi Mesin Co, Ltd. (XJCM) didirikeun taun 2002. Ibukota register nyaéta 46 Juta RMB. Salaku produsén munggaran sareng pamimpin bango rupa bumi kasar, kami nuju ngadamel sareng ngembangkeun derek kasar, derek treuk, pipa multifungsi laye ...Maca deui »

  • Xuzhou truck crane manufacturers talk about the diagnosis of drop jitter
    Pos waktos: Okt-10-2020

    Mékanisme treuk crane boom luffing utami dianggo pikeun ngarobih radius damel, diperyogikeun pikeun nyandak amplitudo variabel, sareng tindakan luffing stabil sareng dipercaya, sareng biasana ngagaduhan sirkuit hidrolik amplitudo variabel kanggo réngsé. Nalika klep operasi ...Maca deui »

  • Mobile tower crane leg troubleshooting and precautions
    Pos waktos: Okt-10-2020

    Gangguan némbak metoda ngungkulan menara sélulér: salah nyaéta ngagentos anu énggal; anu kadua nyaéta ngalereskeun sareng nyaluyukeun. Salaku tambahan, poin-poin ieu kedah diperhatoskeun nalika prosés pembongkaran sareng perbaikan. 1. Sateuacan beberesih, bersihkeun heula luar ...Maca deui »