crane munara mobile

Pedaran pondok:

XJCM mérek leutik sélulér mandiri menara bango QTYZ-20


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

XJCM mendesain mini crane menara mini anyar, teras nambihan alat towing. Janten derek munara jalan kaluar anyar. Éta produk anu dipaténkeun kami.

 

Kategori Barang Unit QTYZ-10 QTYZ-20
Ngangkat

parameter

Maks. Jangkung tinggi m 17 22
Max. Radius damel m 20 21
Maks. Beurat angkat Kg 1000 2000
Laju angkat m / mnt 20 27
Laju ngarobih m / mnt 19 25
Laju nyéot r / mnt 0,8 1
Waktos erecting mnt 6 10
Bentang Outrigger  m 3.5x3.5 7.9x5.2
Beurat maot Kg 14500 26000
Parameter perjalanan Kecepatan maksimal Km / jam 15 15
Sistem hidrolik Sistem hidrolik Mpa 28 28
Sasayogian tanaga Daya Anu Dipeunteun Kw 11.4 18.5
Sasayogian tanaga 380 / 50HZ
越野塔机4
越野塔机1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali