Pigura tukang Loader

Pedaran pondok:

XJCM ngadamel frame loader, ember loader pikeun HELI FORKLIFT。Kami nyayogikeun harga anu saé sareng kualitas luhur.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

XJCM gaduh tim desain anu saé pikeun bagian struktural. Ogé tiasa ngadamel produk anu berkualitas. Kami nyayogikeun bagian séri kanggo exavator, loader sareng Crane.

装载机-后车架 (2)
装载机后车架

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali