XJCM ngaropea Sadaya Model Wheel Loader Ember

Pedaran pondok:

Desain XJCM sareng ngadamel ember excavator ember kualitas luhur loader, panangan loader ka seueur perusahaan mesin constrction.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Kinerja ember:

1. Ngagunakeun bahan anggo pikeun motong egde sareng piring tina handapeun ember.
2. Desain khusus di pasar Éropa Kalér, di Swédia, Switaerland sareng Norwegia.
LIPI séri 3.XJ tiasa disaluyukeun numutkeun ngagunakeun lingkungan.

2.2
1.13
4.2
2.1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali