Lapisan pipa 24 ton

Pedaran pondok:

Anggo XJCM 24 ton pipelayer pikeun Pipa clamping, Pipe hoisting, Pipe peletakan, Pipe transporting


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

  Spésifikasi téknologi nilai
1 Modél DGY24
2 Jumlah total 38.3T
3 Kapasitas ember standar 0,5m3
4 kakuatan mesin 198KW
5 kagancangan rotasi  2000r / mnt
6 Laju nyéot 10,6r / mnt
7 Max. kagancangan perjalanan (H / L)  5.2 / 3.3Km / h
8 Kelas-kamampuan  35 °
9 Jinis operasi  Servo hidrolik
10 Panjangna sakabéh  11350mm
11 Sakabéh lébar  3390mm
12 Jangkungna umum (luhur taksi operator) 3200mm
13 Min. clearance taneuh  480mm
14 Puterkeun radius dina ayunan méja ayunan  3100
15 Max. jangkungna ngali  11000
16 Max. Radius ngagali 11700
17 Paling cocog OD pipa pikeun angkat  1016mm
18 Max. panjang pipa pikeun kerekan  12m
19 Max. dipeunteun ngangkat beban 24T
20 Panjang booming  7500 ~ 12200mm
21 Max. ngangkat jangkungna  12m
22 Qty. tina tali kawat waja pikeun angkat  6
23 Diaméter tali kawat waja pikeun angkat  14mm

Bagan beban DGY24

Radius (m)

Dasar Boom panjangna 7500mm

Mid-manjangan panjang Boom 9100mm

Pinuh-manjangan panjang Boom 11700mm

Angkat beban (kg)

Angkat beban (kg)

Angkat beban (kg)

3

24000

18900

 

3.5

19500

16200

9900

4

16000

13950

9000

4.5

13500

11250

8550

5

11800

10440

8100

6

 

9000

7650

7

 

8000

6300

8

 

6500

4950

9

 

 

3600

10

 

 

2430

b794c8f3a2b17b29e2ae181795fc507
52549d1a0b2f976a76a5ede06638750

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali