Méja bango

Pedaran pondok:

XJCM gaduh mesin berteknologi tinggi sapertos kinerja plasma, mesin perencanaan, mesin campuran sareng anu sapertos pikeun kontrol numeris, las, penempaan sareng perlakuan panas anu dianggo dina prosés produksi. Produk kami pastina kualitas standar.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Bagian strukturna bango XJCM kualitasna saé, éta tiasa dianggo pikeun XCMG sareng perusahaan mesin konstruksi sanésna.

起重机转台
数控激光切割机

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali