Pigura bango

Pedaran pondok:

Desain perusahaan XJCM sareng ngahasilkeun pigura bango sareng seueur bagian struktural sanésna pikeun bango, excavator, loader kalayan kualitas luhur. Wilujeng sumping negosiasi anjeun


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

XJCM gaduh mesin berteknologi tinggi kanggo kontrol numeris, las, tempa sareng perlakuan panas anu dianggo dina prosés produksi urang. 

汽车起重机车架
7E7A5986

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali