XJCM suplai Crane booming

Pedaran pondok:

XJCM ngahususkeun kana ngadamel struktur ageung mesin konstruksi. Cone booming tiasa dianggo pikeun XCMG, XJCM treuk derek sareng crane RT.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Produk utama XJCM mangrupikeun derek rupa bumi kasar, derek truk, derek menara mandiri, pipelayer sareng seueur bagian mesin konstruksi pikeun produk ieu. Crane booming cocog pikeun XCMG derek, derek XJCM sareng derek anu sanés.Ogé urang tiasa ngarancang sareng ngahasilkeun kabutuhan konsumén

微信截图_20200721105551
IMG_4794

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali