Taros Kami

Xuzhou Jiufa Konstruksi Mesin Co., Ltd.

Alamat

NO.1 Taman Perindustrian Dapeng, Distrik Tongshan, Xuzhou, Jiangsu, Cina

Telepon

+86 -516-85055801
+86 -18852120810

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten
Saptu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami