Pabrikan Cina Dijual 2ton Kanggo 100ton Ékskavator LIPI

Pedaran pondok:

XJCM tiasa ngahasilkeun ukuran Excavator Ember anu béda salaku pamundut pelanggan.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Kinerja Émbaran Excavator: 

1. Ngagunakeun bahan anggo pikeun motong egde sareng piring tina handapeun ember.
2. Kamar gedé pelat samping gampang digali.
3. Desain khusus di pasar Éropa Kalér, di Swédia, Switaerland sareng Norwegia.
LIPI séri 4.XJ tiasa disaluyukeun numutkeun ngagunakeun lingkungan.

挖斗
2.13
2.11

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali