Ledakan mérek XJCM pikeun crane

Pedaran pondok:

XJCM tiasa ngarancang sareng ngahasilkeun bagian bango, bagian excavator, bagian loader pikeun nasabah.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

XJCM supply boom, jib, ember pikeun XCMG, Heli, LiuGong sareng seueur perusahaan mesin konstruksi di Cina

微信截图_20200721105551
IMG_4794

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali