Tentang Kami

XUZHOU JIU FA

Didirikeun taun 2002, Xuzhou Jiufa Konstruksi Mesin Co., Ltd (XJCM). mangrupikeun perusahaan saham sareng modal investasi RMB16 juta. Perusahaan urang ngaliput lega 53 rébu méter pasagi, 38 rébu diantarana kanggo bengkel. Kami dilengkepan langkung ti 260 fasilitas anu énggal sareng canggih. Kami ahli dina ngadamel struktur ageung mesin konstruksi sareng kamampuan produksi taunan kami nyaéta 20 rébu métrik ton. Mesin berteknologi tinggi pikeun kontrol numeris, las, penempaan sareng perlakuan panas dianggo dina prosés produksi kami. Produk utama XJCM nyaéta derek rupa bumi kasar, derek treuk, derek menara mandiri, pipelayer multifungsi sareng seueur bagian mesin konstruksi. Aranjeunna pastina kualitas standar. 

XJCM mangrupikeun panyadia kalapa sareng alus teuing pikeun XCMG. Kami nyayogikeun ember excavator, ember loader, lengan rocker, dasi, booms, frame payun, frame belakang, pin roll sareng produk anu aya hubunganana sareng XCMG, CAT, FOTON, LIUGONG, forklift HELI, YUTONG sareng seueur perusahaan mesin terkenal anu sanés di Cina. Crane seri RT kami, derek treuk derek QY sareng derek menara séri JFYT diékspor ka Amérika Kalér. Amérika Kidul, Afrika, Wétan Tengah, Asia Kulon, Asia Tenggara sareng anu sanésna langkung ti 30 nagara sareng daérah. 

 

 

Poto palanggan

Klién kami: • Inten Proyék Malta • AGRO ACCESSORIES (NZ) TERBATAS • Konstruksi Avsrya • GROUP BALBANS & INVESTASI LTD. • SWISS GRADE CONSULT TERBATAS • SAMAD RESOURCES LTD. • Tayo Propert Mamagements Ltd.

微信图片_20171024083833
微信图片_20190311104159
微信图片_20190111111224

 

 

Usaha mesin konstruksi

Kalayan kakuatan anu kuat sareng struktur pamaréntahan perusahaan anu sampurna, perusahaan parantos hasil didaptarkeun di Jiangsu Equity Exchange Center sareng janten anggota pasar perdagangan ekuitas régional. Diantarana, séri DGY pipelayer multi-fungsional sareng wahana sanitasi ngamuat Timer parantos kéngingkeun patén-patén penemuan global. JFYT séri gancang gerak mandiri mandiri derek munara mangrupikeun produk munggaran di Cina. "Seri derek off-road crane" sacara mandiri ditalungtik sareng dikembangkeun ku perusahaan diaku salaku "produk berteknologi tinggi" ku Jurusan Élmu sareng Téhnologi Propinsi Jiangsu sareng didaptarkeun dina "Proyek Démonstrasi Industrialisasi Rencana Obor Nasional" ku Kamentrian ngeunaan Élmu sareng Téhnologi.

1602235670(1)

 

 

Bengkel

• Kusabab didirikeun, perusahaan parantos nguntungkeun nanem modal dina mesin canggih sareng alat uji coba, sareng ngagaduhan organisasi produksi sareng kapasitas ngolah langkung ti 3,000 sét mesin konstruksi ageung sareng alat-alatna.

IMG_4502

Mesin bending 2500T CNC

IMG_4505

Mesin bosen skala ageung

• Alat-alat sanésna sapertos alat-alat motong laser, mesin motong plasma halus, lantai bosen sareng mesin panggilingan.
IMG_4542

Mesin motong plasma CNC

未标题-3

Mesin motong laser CNC

• Detektor tilu koordinat, detektor cacat las, sareng sajabana, sadayana mangrupikeun alat anu paling maju di Cina.

1602230909(1)

Gantry las otomatis

1602230926(1)

Detektor tilu koordinat

 

 

Sertipikat

Perusahaan ngagaduhan sistem manajemen jaminan kualitas téknis lengkep, sareng ngaluluskeun sistem manajemen kualitas ISO9001, sistem sertifikasi sistem manajemen kasehatan sareng kasalametan padamelan ISO sareng sertifikasi CE, sertifikasi GOST. Ayeuna, perusahaan ngagaduhan 56 téknologi anu dipaténkeun, kalebet 15 patén penemuan sareng 41 patén modél utiliti.

未标题-5

 

 

Pameran

1.17
1.26
1.12

Parusahaan ngahijikeun téknologi, modal, bakat, komponén struktural, sareng nyandak industri salaku tanggung jawab, kajujuran, kualitas salaku akar, sareng mulih masarakat ku produk mesin rékayasa kualitas luhur!