XJCM merek 50 ton derek treuk hidrolik kanggo dijual

Pedaran pondok:

XJCM merk 50 ton treuk derek anggo chassis HOWO, QY50 mangrupikeun produk anu kawéntar di perusahaan XJCM. Cai ngagaduhan efisiensi damel anu luhur.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

XJCM merek 50 ton derek treuk hidrolik kanggo dijual

 Parameter téknis utama dina kaayaan perjalanan

 

Kategori

Barang

Unit

Parameter

Gariswanci

diménsi

parameter

Panjangna sakabéh

mm

15450

Sakabéh lébar

mm

2550

Jangkungna Gancang

mm

3900

Dasar gandar

mm

1800 + 4300 + 1350

Tapak ban (payun / tukang)

mm

2015/1860

Beurat curb

Sakabéh bango

kg

43000

HareupⅠ 、 Ⅱ beurat beurat

kg

17000

III / IV beurat gandar

 

kg

26000

Kakuatan

Parameter

Harga mesin kakuatan

Kw / (r / mnt)

248/2300

Mesin dipeunteun torsi

Nm (r / mnt)

1250/1200 ~ 1800

Wisata

Parameter

Kacepetan Max

Km / jam

110

Min. Diaméterna ngarobah

m

24

Puterkeun radius dina ayunan méja ayunan

 

m

4.1

Mnt. Clearance taneuh

mm

230

Sudut pendekatan

°

16

Angkat angkat

°

15

Max. Katerampilan

%

35

Konfigurasi angkat spésifikasi téknis utama

Kategori

Barang

Unit

Parameter

Parameter operasi utama

Maks. Total dipeunteun angkat beban

t

50

Dipeunteun radius damel

m

3

Maks. Momen momen Booming basa

KN.m

1976

Pinuh manjangkeun booming

KN.m

1147

Bentang Outrigger Bujur

 

m

9.265

Gurat

m

7.8

Ngangkat jangkung Booming basa

m

11.6

Pinuh manjangkeun booming

m

42.5

Pinuh manjangkeun booming + Jib

m

62

Panjang booming Booming basa

m

11.3

Pinuh manjangkeun booming

m

42.5

Jib

m

10 / 18.5

Parameter laju damel

Waktos naekeun Waktos naekeun booming

s

37

Booming turun waktos

s

96

Waktos teleskop Booming pinuh ngalegaan

s

86

Booming pinuh ditarik

s

102

Maks. Kagancangan

r / mnt

2.5

Waktos teleskop Outrigger Ayun palangkungan Ngalegaan sinkron

s

22

Retracting sinkron

 

s

17

Tong nangtung nangtung Ngalegaan sinkron

s

33

Retracting sinkron

s

21

Angkat tali tunggal (tali kawat dina lantai kaopat) Winch utama Ngangkat

m / mnt

120

Turun

m / mnt

80

Winx bantu Ngangkat

m / mnt

110

Turun

m / mnt

70

7.13
6.10

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali