Treuk XJCM merk 25 ton nganggo derek kanggo dijual

Pedaran pondok:

XJCM merek QY 25 treuk derek langkung masuk akal tibatan jinis crane anu sanés, nyimpen bahan baku sareng syarat kinerja anu nyugemakeun.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

XJCM QY25A mangrupikeun modél populér, henteu masalah kualitas atanapi harga anu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun klien kami

Kategori

Barang

Unit

Nilai

Ukuran Diménsi

Parameter

Panjangna sakabéh

mm

12840

Sakabéh lébar

mm

2500

Jangkungna Gancang

mm

3865

Dasar gandar 1St. dasar gandar

mm

4600

2nd dasar gandar

mm

1350

Tapak Kabayang payun (1St. as sareng 2nd gandar)

mm

2060

Kabayang tukang (3Kalurahan gandar)

mm

1860

Parameter beurat

Beurat curb Beurat total

kg

33000

Hareup 1St.  beurat gandar

kg

7000

Rear 2Kalurahan sareng 3th beurat as

kg

26000

Beurat maot dina kaayaan perjalanan Beurat total

kg

33145

Hareup 1St. beurat gandar

kg

7050

Rear 2Kalurahan sareng 3th beurat as

kg

26095

Parameter Kakuatan

Modél mesin

 

MC07.28-40

Mesin Max. kakuatan kaluaran

KW / (r / mnt.)

205/2300

Mesin Max. torsi / Max. speed rotasi toque

Nm / (r / mnt.)

1100 / 1200-1800

Kacepetan rotasi mesin

RPM

2300

Parameter Wisata

Laju ngumbara Max. laju perjalanan

Km / jam

90

Min. laju perjalanan anu stabil

Km / jam

3-5

Ngarobih radius Min. radius péngkolan

m

10

Sudut pendekatan

°

22

Angkat angkat

°

16

 

Parameter Kinerja Utama

Max. total dipeunteun beban ngangkat

t

25.0

Min. dipeunteun radius damel

m

3.0

Puterkeun radius dina ayunan méja ayunan

m

3.22

Max. momen momotan Booming basa

KN.m

975

Bentang Outrigger Bujur

m

6.2

Gurat

m

6

Ngangkat jangkung Booming basa

m

11

Pinuh-diperpanjang booming

m

40

Boom pinuh-ngalegaan + Jib

m

48.2

Panjang booming Booming basa

m

10.5

Pinuh-diperpanjang booming

m

40

Boom pinuh-ngalegaan + Jib

m

47.3

Sudut pamasangan Jib

°

0, 30

Parameter Speed ​​Gawe

Waktos booming booming Waktos naekeun booming

s

80

Booming turun waktos

s

60

Booming waktos teleskop Booming waktos lengkep-ngalegaan

s

240

Booming pinuh retracting waktos

s

100

Max. ayun / speed slaying

rpm

2

Outriggers waktos teleskop Tonggong horisontal Ngalegaan sinkron

s

35

Retracting sinkron

s

30

Tonggoy nangtung Ngalegaan sinkron

s

35

Retracting sinkron

s

30

Kecepatan angkat (tali tunggal) Winch utama Beban pinuh

m / mnt

75

Teu aya beban

m / mnt

100

Winx bantu Beban pinuh

m / mnt

75

Teu aya beban

m / mnt

100

Watesan bising

Radiasi éksternal

dB (A)

≤116

Posisi supir

dB (A)

≤90

 

 

2.15
2.19
1.16
2.33

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali