• BANNER1-3
  • BANNER2-3
  • BANNER33-3

Cranes Mobile

XJCM mangrupikeun perusahaan berteknologi tinggi nasional anu sacara propésional mendesain, ngahasilkeun sareng ngurus derek rupa bumi anu kasar, derek treuk, derek menara sareng mesin konstruksi sanésna.

Produk Fitur

Salaku tambahan pikeun produk kinerja tinggi, XJCM nyayogikeun palayanan global anu tiasa dipercaya. Éta hartosna kami ngamungkinkeun anjeun damel aman sareng éfisién - bahkan dina kaayaan anu ekstrim.

Tentang Kami

  • 0200728153124
  • e05149d5c840b64f6a74a411c38e661
  • 2ea27f107c886b90158649a49a12402

Didirikeun taun 2002, Xuzhou Jiufa Konstruksi Mesin Co., Ltd (XJCM). mangrupikeun perusahaan saham sareng modal investasi RMB16 juta. Perusahaan urang ngaliput lega 53 rébu méter pasagi, 38 rébu diantarana kanggo bengkel. Kami dilengkepan langkung ti 260 fasilitas anu énggal sareng canggih. Kami ahli dina ngadamel struktur ageung mesin konstruksi sareng kamampuan produksi taunan kami nyaéta 20 rébu métrik ton. Mesin berteknologi tinggi pikeun kontrol numeris, las, penempaan sareng perlakuan panas dianggo dina prosés produksi kami. Produk utama XJCM nyaéta derek rupa bumi kasar, derek treuk, derek menara mandiri, pipelayer multifungsi sareng seueur bagian mesin konstruksi. Aranjeunna pastina kualitas standar. Crane seri RT kami, derek treuk derek QY sareng derek menara séri JFYT diékspor ka Amérika Kalér. Amérika Kidul, Afrika, Wétan Tengah, Asia Kulon, Asia Tenggara sareng anu sanésna langkung ti 30 nagara sareng daérah.

"Seri derek off-road crane" sacara mandiri ditalungtik sareng dikembangkeun ku perusahaan diaku salaku "produk berteknologi tinggi" ku Jurusan Élmu sareng Téhnologi Propinsi Jiangsu sareng didaptarkeun dina "Proyek Démonstrasi Industrialisasi Rencana Obor Nasional" ku Kamentrian ngeunaan Élmu sareng Téhnologi.

Bagian Struktural

XJCM ngahususkeun kana ngadamel struktur ageung mesin konstruksi. Kami nyayogikeun ember excavator, ember loader, panangan rocker, booms, frame payun, frame belakang, pin roll sareng produk anu patali sareng XCMG, CAT, FOTON, LIUGONG, HELI forklift, YUTONG sareng seueur perusahaan mesin terkenal anu sanés di Cina.

Mitra urang

Kami bakal ningkatkeun sareng nguatkeun kemitraan anu dipiboga.

  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo